top of page
logopngfcb2018.png

MEISTÄ

fasciacopperbar kouluttajat
koulutus käynnissä kalvokäsittely

Kari Salmi

Kari valmistui urheiluhierojaksi vuonna 1996. Oman hierontayrityksen hän perusti vuonna 2000 ja on tähän päivään asti tehnyt töitä ihmisten hyvinvoinnin eteen. Vuosina 2000-2005 hän erikoistui lisäksi ortopediseen osteopatiaan.

Urheilu on aina kuulunut Karin elämään. Hän on toiminut painivalmentajana n. 25 vuotta. Urheilun saralta hän on suorittanut ammattivalmentajan tutkinnon vuonna 2008. Sen jälkeen hän on toiminut myös fysiikkavalmentajana useimmille eri seuroille ja lajeille.

Karilla on aina ollut koiria. Niinpä olikin luonnollista yrityksen alkuvuosina perehtyä myös koirien anatomiaan ja ottaa myös niitä hieronta-asiakkaiksi. Lisäksi hän on pitänyt erilaisia koirahierontakursseja.  

Markku Pätsi

Markku valmistui Tampereen urheiluhieronta koulusta 1999 urheilu/hevoshierojaksi.

 

Vuodesta 2000 Markku on toiminut omassa hierontayrityksessään yksityisyrittäjänä.

 

Jatkokoulutusta Markku on hankkinut tasaiseen tahtiin. Vuonna 2001 hän kouluttautui Kaustislaiseen jäsenkorjaukseen. Vuosina 2006-2009 Markku opiskeli kiinalaista lääketiedettä ja valmistui akupunktiohoitajaksi. Hän on myös käynyt kinesioteippauskurssin.

 

Ennen hierojaksi valmistumista hän on toiminut hevosalalla yli kymmenen vuotta kuudessa eri maassa, edeten aina hevosen hoitajasta valmentajaksi asti.

 

Hevosten saralla Markku on pääsyt hoitamaan lukuisia Suomen kärki hevosia, sekä myös maailman huippuja.

 

Tällä hetkellä hän toimii myös tuntiopettaja oppilaitoksessa KEO hevoshieronta linjalla.

bottom of page